Rabo fietstocht 28 juni 2014

Sponsorfietstocht voor verenigingen in de Betuwe van 25 of 50 km


Klik op poster voor website

 

Fotoverslag van de fietstocht op zaterdag 28 juni 2014

 
In Culemborg om 9.15 uur verzamelen bij de Kinderboerderij   Op naar Beusichem voor de start van de route
 
     
 
Allemaal een stempelkaart halen    
 
Nog even rust voor de start om 10.15 uur    

Starten maar!

 
Helaas Loes kreeg al vlak na de start een klapband   Af en toe even op elkaar wachten
 
    Antonie reed mee met 5 personen en Olmen reed helemaal zelf!
 
Hulp bij de oversteek!    
 
Stempel halen in Geldermalsen    
 
Even een rustpauze.   Tijd voor een boterham....
 
    Henriette met Ferry en vriendje
 
Tiny en Charlotte, hoe rijden we terug naar Beusichem?   Dick overlegt met Teunis waar we hem weer treffen op weg naar Tiel.
 
Is dit de weg naar de sporthal in Tiel?   Even klunen over de A15 (terug van Tiel naar Beusichem)
 
Ja hoor, extra stempel!!   Dan verdien je een ijsje!

Frits bedankt voor de foto's.

 

Inschrijving Rabo Fietsdag gesloten
De Rabo Fietsdag is door verenigingen en stichtingen in de Betuwe wederom met groot enthousiasme ontvangen. Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt. De inschrijving is dan ook gesloten.

Uw club behoort tot de deelnemende clubs en gaat op zaterdag 28 juni 2014 de 3e editie van de Rabo Fietsdag mee beleven en bovendien een financiële bijdrage voor de club bij elkaar fietsen! Naast de deelnemende verenigingen/stichtingen hebben ook enkele wethouders/burgemeesters van de Betuwse gemeenten al toegezegd deel te nemen aan de Rabo Fietsdag. Rabobank West Betuwe duimt voor goed en droog weer, zodat het net als vorig jaar weer een fantastische dag wordt!

Praktische zaken

Stempelkaarten en route
Op 28 juni ontvangt uw club op de startlocatie de stempelkaarten en de route. De routes zijn ook gepubliceerd op onze website. Bij terugkomst dient u de volle stempelkaart vóór 16.00 uur weer in te leveren bij de finish (opstappunt van vertrek).

Heeft u een lekke band onderweg? De gratis bandenplakservice staat tijdens de Rabo Fietsdag voor u klaar. Uiteraard is er ook EHBO langs de route aanwezig.

Bij terugkomst dient u de volle stempelkaart weer in te leveren. Binnen vier weken na de Rabo Fietsdag wordt het sponsorbedrag overgemaakt op de Rabo verenigingsrekening op basis van het aantal ingeleverde volle stempelkaarten.

Gegevens van deelnemers
In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn we afgestapt van het systeem waarbij de verenigingen de namen van de deelnemers al vooraf op moeten geven. We merken dat het vergaren van deze informatie lastig is voor de verenigingen en dat wij er als organisatie in de praktijk nauwelijks gebruik van maken. U hoeft deze informatie dus niet te verzamelen. Wel vragen we bij de start aan de deelnemers om hun naam op hun stempelkaart te zetten.

Acties

Stap in Rabosfeer op de fiets
Uw sponsorbedrag verdubbelen? Neem dan deel aan onze actie! Stap met de hele club in Rabosfeer op de fiets. Wees creatief met bijvoorbeeld de Rabo kleuren (oranje, blauw, wit) of denk aan aankleding in de vorm van bankproducten. De meest originele club wint een verdubbeling van het bij elkaar gefietste sponsorbedrag. Een onafhankelijke jury zal de winnaar aanwijzen.

Twitter mee!
Rabobank West Betuwe organiseert ook een Twitteractie tijdens de Rabo Fietsdag. Tweet een originele foto op 28 juni naar @RaboWestBetuwe met #rwbfietsdag en maak kans op een prachtige Rabofiets. Wil jullie vereniging/stichting nu al een tweet versturen over de Rabo Fietsdag? Maak dan gebruik van #rwbfietsdag.

Bekijk de actievoorwaarden voor beide acties op onze website.

Startlocatie Oriënt
Er zijn tijdens de Rabo Fietsdag zeven fietsroutes van ± 25 kilometer door het werkgebied van Rabobank West Betuwe. Uw vereniging/stichting kan starten op:

Beusichem: Voetbalvereniging B.Z.S,  De Wielstraat 8

Startnummer 13 om 10.15 uur

Stempellocaties
Omdat de Rabo Fietsdag West Betuwe elk jaar meer deelnemers trekt is voor de 3e editie van de fietsdag niet voor één centrale ontmoetingsplaats gekozen, maar gaat u gezellig met uw club pauzeren bij een sportvereniging in een naburige plaats in West Betuwe (voor Oriënt is dit Geldermalsen). De zeven routes vormen samen ook één hele grote route door het werkgebied van de Rabobank West Betuwe. Dit resulteert in een lussysteem waardoor het nu mogelijk is om bijvoorbeeld 2 lussen te fietsen of wielrennen. De verdiensten zijn voor 1 lus € 10,00 en bij 2 of meer lussen € 15,00 per persoon. 

Dit jaar zijn de startlocaties tevens stempellocaties. Dat betekent voor de locaties de hele dag een gezellige drukte van komen en gaan. Deze verenigingen zijn al volop in de weer om muzikale invulling en leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren. Kortom het idee achter de Rabo Fietsdag: mensen samenbrengen en iets in beweging zetten!

Gezonde start
Alle deelnemers ontvangen aan de start een appel. Dit geweldige initiatief wordt geheel gesponsord door Fruitmasters. Heerlijk voor onderweg, zo’n appeltje voor de dorst!