Chopinplein Awards
Zaterdag 27 mei 2017

 

 

Evenement van het Chopinplein ter afsluiting van hun actie waarbij winkelende mensen stemkaarten konden verdienen om op lokale verenigingen te stemmen. Het was alleen wel een tropisch hete dag en dus waren we heel blij met een kraampje met een beetje schaduw. Er was niet echt veel aanloop door de hitte, maar onze prijzen (3 keer een gratis deelnamewaardebon voor 2 personen aan de komende Learn2dance workshop in september), zijn uitgereikt. Ook kwam er op het einde wel iemand gericht een foldertje halen die geinteresseerd was om eventueel met vriendinnen te komen in september, de tijd zal het leren of het zin heeft gehad om de hele dag aanwezig te zijn.

De prijs van 500 euro is net niet door ons gewonnen, met 10 stemmen verschil ging de Badmintonclub er met deze mooie prijs vandoor.

Marina had aardig haar best voor ons gedaan met winkelen en stemmen en dat werd beloond met twee prijzen. De eerste prijs was "een workshop Learn2dance"!! Die hebben we maar weer beschikbaar gesteld en in de volgende ronde heeft ze nog een mooie roze sweater gewonnen.

 
Ons kleurrijke kraampje!
 
Mijco, Lisette en Annelieke en later nog hulp van Henriette en Mirian
 
     
 

Marina had prijs!