Optreden kindergroepen Fancy Fair 2008

in Culemborg

 

 

 
     
 
     
 
     

Foto's: Lisette Couwenberg

 

 
     
 
Foto's Erwin v. Schaik    
     
 
Foto Adrienne Baars    

Grote foto in de Gelderlander van 14 juni 2008

 

Tekst Culemborgse Courant 4-06-2008:

Rommelmarkt ten bate restauratie RK Barbarakerk
woensdag 4 juni 2008
CULEMBORG - Op de Markt wordt zaterdag 7 juni van 10.00 tot 16.00 uur voor de derde keer een fancy fair/rommelmarkt gehouden. De opbrengst komt ten goede aan de restauratie van de RK Barbarakerk. De organisatie heeft er dit keer nog meer werk van gemaakt. Dat betekent een echt podium en een flink aantal kramen waar zowel oude als nieuwe spulletjes worden verkocht.

Voor kinderen is er van alles te doen zoals een springkussen, skelteren, bakfietsen en bamboestieke; daarnaast kunnen kinderen leitjes schilderen en een ritje met paard en wagen maken. Clown Flappie loopt rond om te schminken. Ook kan worden geraden hoeveel een krentenbrood weegt en wat een boodschappenmand kost.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit: 10.00 opening door Pastoor Gerben Zweers, om 11.00 uur mannenkoor OBK, 12.00 uur kindergroep Orient, 13.30 Zangeres Joan van Haarlem, om 14.00 uur worden de mooie spulletjes per opbod verkocht, waarna om 15.00 uur het Koninklijk Stedelijk Muziekkorps Concordia zal spelen, waarna om 16.00 uur het feest is afgelopen.
Voor mensen die iets van de oude toren willen hebben: er worden circa honderd leitjes met griffel verkocht.