Kostuumverhuur

Volksdansgroep Oriënt heeft inmiddels een ruime verzameling folkloristische kostuums die ook beschikbaar zijn voor de verhuur.

Voor volwassenen zijn alle kostuums uit ons repertoire beschikbaar en tevens heeft Oriënt een grote verzameling kinderkostuums in haar bezit, variërend in maat van 6 tot 16 jaar.

De prijs voor een kostuum is afhankelijk van het soort en aantal te huren kostuums en varieert van € 10 tot € 25 per kostuum, met kortingsmogelijkheden bij grote aantallen.

Voorwaarden:
  • De kostuums worden aan u verhuurd inclusief de benodigde accessoires zoals riemen, strikken, hoofddoeken, enzovoorts, maar zonder schoeisel en zonder kousen of sokken.
  • U mag de kostuums indien nodig wel (voorzichtig) strijken voordat u ze gebruikt. Wassen is niet toegestaan!
  • U dient de kostuums na gebruik te luchten en uit te hangen, maar niet te wassen!
  • U hoeft de kostuums na gebruik niet te strijken, maar dient ze wél netjes op te vouwen. Bovendien moet u ze compleet in dezelfde plastic hoes/ tas stoppen waarin u ze ontvangen heeft. Meestal staan op deze hoes/tas een naam en een nummer vermeld. Svp spelden aan kostuums laten zitten!!!!
  • Zoals gezegd dient bij inlevering de verschuldigde huur contant te worden voldaan.
  • Bij vermissing of beschadiging van een (deel van een) kostuum is een schadevergoeding verschuldigd, afhankelijk van de beschadiging en de waarde van (het deel van) het kostuum. U begrijpt dat als wij een bepaalde serie dansen met bijv.6 personen en daarvan één kostuum zoekraakt of onherstelbaar beschadigd raakt, ook de andere 5 kostuums vervangen moeten worden. Dit is zeer kostbaar; de vervangingswaarde van één kostuum beloopt dan al snel enkele honderden Euro's. Wees dus voorzichtig met roken, drinken en make-up, met name tijdens het omkleden. Bij ons is de regel: géén eten en drinken in de buurt van de kostuums!
  • Neem voor nadere informatie over de kostuumverhuur van Volksdansgroep Oriënt contact op met: Lisette Couwenberg, Amstelsingel 7, 4105 GZ Culemborg, tel: 0345-518439